Volkswagen camper 'Berlijn'


Onze opvallende blauwe Berlijn heeft jaren dienstgedaan als reservebus bij collega Old Volks en neemt bij ons dezelfde vertrouwde rol op zich. Mocht je onverhoopt met pech onderweg stranden en reparatie binnen redelijke tijdszin geen optie zijn dan staat onze reservebus altijd voor je klaar. Zo ben je gegarandeerd verzekerd van een complete vakantie in een Volkswagen T2 camper.

Model: Westfalia Berlin uitvoering
Bouwjaar: 1979
Aantal zitplaatsen: 4
Gordels: 2 x driepuntsgordel voorin, 2 x heupgordel achterin
Aantal slaapplaatsen: 4 (4 volwassenen)

 

Reserveringskalender

Interieur en toebehoren

Het authentieke Westfalia Berlin interieur is de voorloper van de kenmerkende buscamper inrichting en is nog altijd tiptop in orde. De volledige kampeerinrichting bevindt zich zijwaarts aan de bestuurderskant en is van alle benodigdheden voorzien. Het keukenblok is o.a. ingericht met een: 

  • Koelkast (werkend op 12V en 230V)
  • Tweepits-gasstel 
  • Spoelbak en kraantje met elektrische pomp
  • Schoonwatertank 

Door eenvoudig het hefdak open te klappen biedt het busje voldoende stahoogte voor groot en klein (handig voor bij het koken!) en heb je toegang tot de 2-persoons slaapruimte in het hefdak.

Slaap je enkel beneden? De ruimte in het hefdak is ook een zeer geschikte plek voor alle bagage bij stilstand. De ruimte onder de zit-slaapbank is standaard leeg en volledig te benutten als opbergruimte. De dakkast en zijvakjes bieden daarnaast nog wat handige extra opbergruimte. 

Inventaris en extra’s 

Onze Volkswagen campers zijn zo efficiënt en compleet mogelijk ingericht en van alle gemakken voorzien. Deze camper is standaard uitgerust met onder andere:  

  • Volledige inventaris van o.a: borden, bestek, mokken en pannenset
  • Gasfles t.b.v. gasstel 
  • Twee campingstoelen en een campingtafel
  • Bijpassende retro luifel (kamperen in stijl!) 
  • Reserveonderdelen en gereedschapssetje

Optioneel kun je er o.a. een fietsendrager (geschikt voor twee fietsen), 4-persoons koepeltent, TomTom navigatie, of waterdichte bagagetas t.b.v. het hefdak bijhuren. Extra campingstoelen voor het complete gezin zijn geen enkel probleem. 

Praktische informatie

  Ophalen vanaf Terugbrengen tot uiterlijk
Dag 09:00 18:00
Weekend (vrijdag t/m zondag) 10:00 17:00
Weekend (vrijdag t/m maandag) 10:00 13:00
Midweek 10:00 13:00
Week 10:00 13:00

Ophaal- en terugbrengtijden zijn altijd in overleg en afhankelijk van onze planning op deze dag, hiervoor nemen we vooraf contact met je op. Heb je specifieke wensen qua tijden? Vermeld dit bij je aanvraag of neem contact met ons op, we zijn flexibel en denken graag met je mee. 

Actuele beschikbaarheid in juli en augustus: in het hoogseizoen geldt momenteel een minimum huurperiode van 2 overnachtingen. 

  Vrije aantal kilometers
Dag 150
Weekend (vrijdag t/m zondag) 450
Weekend (vrijdag t/m maandag) 750
Week 1200

Voor elke camper geldt: volle tank mee, volle tank retour. Wens je meer kilometers te rijden? Dat mag, extra kilometers boven het vrij aantal kilometers worden belast met 0,20 cent per aanvullende kilometer.  

  Totaalbedrag
Dag €190,-
Weekend (vrijdag t/m zondag) €385,-
Weekend (vrijdag t/m maandag) €420,-
Midweek €540,-
Week €750,-

Een losse dag (zonder overnachting) is in overleg in het voor- en naseizoen mogelijk, selecteer hiervoor dezelfde ophaal- en terugbrengdag in de reserveringskalender. 

Nieuw in ons aanbod: onze personenbus 'Lissabon' met 9(!) zitplaatsen, uitermate geschikt voor dagjes weg met vrienden en familie.

Liever geen bus? Kijk eens bij een van onze Volkswagen Kevers.

Je kunt je gewenste huurperiode bij ons in optie vastleggen, deze zullen we vervolgens 48 uur (of op verzoek langer) vasthouden. In deze periode contact nemen we contact met je op om de verdere mogelijkheden door te nemen.

Doe simpelweg je huuraanvraag en kies bij de laatste stap (betalingsopties) voor in optie nemen.

Handig als je nog geen duidelijkheid over je vakantieplanning hebt, nog in conclaaf bent met je reisgezelschap of bijvoorbeeld in afwachting bent van goedkeuring op je vakantiedagen. 

Anderen bekeken ook

Parijs

Model: Westfalia Dusseldorf
Bouwjaar: 1974
Aantal slaapplaatsen: 4
Aantal zitplaatsen: 5

Boek deze bus

Lissabon

Model: Personenbus Deluxe 
Bouwjaar: 1968
Aantal zitplaatsen: 9
Zelf rijden: ja

Boek deze bus

whatsapp