De meest voorkomende vragen. En alle antwoorden…

Voor het huren

Een van onze campers huren kan op vele manieren: 

- Via onze zoek & boek pagina, vul je gewenste data in en zie direct wat er in jouw gewenste periode beschikbaar is. 
- Via onze aanbod pagina kun je elke bus in detail bekijken, elke bus heeft op zijn eigen pagina ook een boekingskalender waarin je je gewenste periode kan selecteren en reserveren.

Kom je er niet uit of heb je aanvullende vragen? Neem contact met ons op via een van onderstaande mogelijkheden:

- Telefonisch elke dag (ook op zaterdag en zondag) via 0512 - 232 191
- Op WhatsApp via 06 - 13 32 45 37
- Per e-mail via info@dreambus.frl 
- Via ons contactformulier

De minimale leeftijd is vastgesteld op 23 jaar, met de voorwaarde dat de hoofdbestuurder reeds 3 jaar in het bezit is van een geldig internationaal rijbewijs.

Voldoe je niet aan onze standaardvoorwaarden? Neem via een van onderstaande mogelijkheden contact met ons op om de mogelijkheden door te nemen: 

- Telefonisch elke dag (ook op zaterdag en zondag) via 0512 - 232 191
- Op WhatsApp via 06 - 13 32 45 37
- Per e-mail via info@dreambus.frl 
- Via ons contactformulier

Alleen de huurder is geautoriseerd om de vintage camper te besturen, extra bestuurders dienen vooraf aan ons kenbaar te worden gemaakt.

Bij particuliere verhuringen is de aangegeven huurprijs inclusief btw en WA Allriskverzekering. 

In het voor- en naseizoen (april, mei, juni, september en oktober) geldt geen minimale huurperiode. In juli en augustus geldt een minimum huurperiode van 1 week. 

Ben je in juli of augsustus naar iets op zoek voor een periode korter dan 1 week? Neem contact met ons op om de mogelijkheden door te nemen, hier en daar wil wel eens een gaatje vrijkomen in onze kalender en dit kijken we graag voor je na.

Je kunt je reservering wijzigen of annuleren door telefonisch of per email met ons contact op te nemen. Hierbij zijn onderstaande annuleringsvoorwaarden van toepassing:

- Binnen 24 uur voor vertrek: 100% van de huurprijs;
- Binnen 1 week voor vertrek: 90% van de huurprijs;
- Binnen 2 weken voor vertrek: 75% van de huurprijs;
- Binnen 10 weken voor vertrek: 50% van de huurprijs;
- Meer dan 10 weken voor vertrek: 25% van de huurprijs.

Voor alle overige voorwaarden verwijzen we je graag naar onze huurvoorwaarden

Tijdens het huren

Na akkoord wordt je reservering schriftelijk door ons bevestigd. In aanloop naar de huurperiode ontvang je per e-mail o.a. de gebruikershandleiding, inventarislijst en verdere praktische informatie voor vertrek. 

Bij het ophalen van de camper krijg je onder het genot van een kopje koffie of thee een uitgebreide uitleg over het rijden en gebruik van de camper, tevens wordt de camper nagelopen op eventuele schades en wordt de huurovereenkomst ondertekend. Dit duurt circa 30 tot 45 minuten, vervolgens kun je de camper in onze binnenruimte inrichten en klaar maken voor vertrek.

Je kunt je eigen auto veilig en geheel gratis parkeren op onze locatie. Dit bevindt zich op een afgesloten eigen bedrijfsterrein. 

  Ophalen vanaf Terugbrengen tot uiterlijk
Dag 09:00 18:00
Weekend (vrijdag t/m zondag) 10:00 17:00
Weekend (vrijdag t/m maandag) 10:00 13:00
Midweek 10:00 13:00
Week 10:00 13:00

Ophaal- en terugbrengtijden zijn altijd in overleg en afhankelijk van onze planning op deze dag, hiervoor nemen we vooraf contact met je op. Heb je specifieke wensen qua tijden? Vermeld dit bij je aanvraag of neem contact met ons op, we zijn flexibel en denken graag met je mee. 

Onze campers zijn voorzien van complete campinginventaris (o.a. binnen tafel, buiten tafel, campingstoelen, luifel en keukengerei). De complete inventarislijst kun je hier bekijken.

Na het huren

Bij het terugbrengen zullen we gezamenlijk de camper nalopen op een aantal punten:

- Inventaris;
- Eventueel ontstane schade;
- Brandstofniveau.  

Daarnaast kun je in alle rust je bagage overpakken en horen we graag wat welke mooie reis je achter de rug hebt. 

  Ophalen vanaf Terugbrengen tot uiterlijk
Dag 09:00 18:00
Weekend (vrijdag t/m zondag) 10:00 17:00
Weekend (vrijdag t/m maandag) 10:00 13:00
Midweek 10:00 13:00
Week 10:00 13:00

Ophaal- en terugbrengtijden zijn altijd in overleg en afhankelijk van onze planning op deze dag, hiervoor nemen we vooraf contact met je op.

Heb je specifieke wensen qua tijden? Vermeld dit bij je aanvraag of neem contact met ons op, we zijn flexibel en denken graag met je mee. 

Je kunt de camper alle dagen van de week bij ons weer inleveren, je huurperiode kun je dus geheel naar wens uitkiezen en samenstellen. 

Verzekering

Ons gehele aanbod is WA Allrisk verzekerd, hierbij is een eigen risico van 1000,- euro per gebeurtenis van toepassing.

Via diverse verzekeringsmaatschappijen kun je een verzekering nemen als dekking op het eigen risico en de borg, de kosten hiervoor bedragen circa 10,- euro per dag. Eventuele schade wordt hiermee in bepaalde gevallen volledig vergoed, voor de exacte voorwaarden verwijzen we je graag naar de betreffende verzekeringsmaatschappij.

Borg

Bij huurperiodes tot 3 dagen hanteren we een borg van 500,- euro, vanaf drie dagen bedraagt de borg 1000,- euro.

We verzoeken je de borg uiterlijk 14 dagen voor aanvang van de huurperiode per iDeal of overboeking op onze bankrekening te voldoen, hiervoor ontvang je per e-mail uitgebreide betaalinstructies. Na ontvangst van de betaling ontvang je hiervan een schriftelijke bevestiging per e-mail. 

De borg wordt na je huurperiode binnen uiterlijk 4 werkdagen teruggestort, hiervan ontvang je een schriftlijke bevestiging per e-mail. 

Brandstof

  Vrije aantal kilometers
Dag 150
Weekend (vrijdag t/m zondag) 450
Weekend (vrijdag t/m maandag) 750
Week 1200

Voor elke camper geldt: volle tank mee, volle tank retour. Wens je meer kilometers te rijden? Dat mag, extra kilometers boven het vrij aantal kilometers worden belast met 0,20 cent per aanvullende kilometer.  

Het verbruik ligt op zo’n 1 liter per 7 kilometer, de tankinhoud is circa 45 liter.

Al onze vintage campers zijn voorzien van een luchtgekoelde benzinemotor. Deze motoren rijden uitsluitend op E5 / EURO98 benzine.

Reisbestemmingen

Je mag met onze vintage campers door heel Europa reizen. Weet je niet zeker of de droomreis die je in gedachten hebt mogelijk is of heb je hierbij aanvullende vragen? Neem per telefoon of e-mail contact met ons op, we helpen je graag verder. 

Wintersportgebieden zijn niet toegestaan.

Pech onderweg

We verzoeken je bij pech onderweg contact op te nemen met ons (hulpdiensten daargelaten) om vervolgens de vervolgstappen door te nemen. We zorgen er met prioriteit voor dat je zo snel mogelijk weer van je vakantie kan genieten! 

Onze oldtimers zijn inmiddels 40 tot 50 jaar oud en dus aardig op leeftijd. In samenwerking met luchtgekoelde Volkswagen specialist Wagenfolks zorgen we ervoor dat onze oldtimers in topconditie blijven en technisch tiptop in orde zijn, zoals je dat uiteraard gewoon mag verwachten.

Mocht je onverhoopt toch met pech komen te staan dan helpen we je uiteraard graag verder, afhankelijk van de exacte situatie hebben we daarvoor diverse voorzieningen getroffen:

- In samenwerking met Wagenfolks leveren we, indien mogelijk en noodzakelijk, pechhulp op locatie. 
- Elke oldtimer is voorzien van uitgebreide ANWB-dekking in Nederland en de rest van Europa, dit hoef je dus niet zelf af te sluiten. 
- Vanuit onze verzekering is er recht op pechhulp en passend vervangend vervoer. 
- Reparatie op korte termijn geen optie? Onze reserve bus Berlijn (een originele VW T2 Westfalia) staat in dat geval voor je klaar, zo ben je altijd verzekerd van een vakantie met een VW T2. 

Onze oldtimers gaan doorlopend naar de luchtgekoelde Volkswagen specialist Wagenfolks, samen zorgen we ervoor dat onze oldtimers technisch tiptop in orde zijn.

Ondanks de leeftijd van onze campers vinden we dat je met een veilige en complete camper op pad moet kunnen gaan. Hier wordt dus veel zorg, aandacht en tijd aan geschonken. Vele campers zijn inmiddels voorzien van een gereviseerde motor en daarmee compleet klaar en ready voor vele nieuwe jaren aan kampeerplezier. Elke 7500km wordt er een onderhoudsbeurt uitgevoerd en ondergaat elke camper een uitgebreide inspectie, daarboven op zijn ook deze auto's uiteraard voorzien van een APK-keuring.

Na elke huurperiode wordt het interieur gereinigd en nagelopen op eventuele defecten. 

Huisregels

De advies- en maximumsnelheid is 90 kilometer per uur.

Op dit moment zijn in geen van onze vintage campers huisdieren toegestaan.

Roken in onze campers is absoluut niet toegestaan. 

We verzoeken je dagelijks het oliepeil te controleren, indien nodig dient dit bijgevuld te worden met 20W50 minerale olie. Deze olie is onderdeel van de meegeleverde inventaris en heb je dus altijd bij je. 

Tarieven

  Totaalbedrag
Dag €190,-
Weekend (vrijdag t/m zondag) €385,-
Weekend (vrijdag t/m maandag) €420,-
Midweek €540,-
Week €750,-

Een losse dag (zonder overnachting) is in overleg in het voor- en naseizoen mogelijk, selecteer hiervoor dezelfde ophaal- en terugbrengdag in de reserveringskalender. 

Nieuw in ons aanbod: onze personenbus 'Lissabon' met 9(!) zitplaatsen, uitermate geschikt voor dagjes weg met vrienden en familie.

Liever geen bus? Kijk eens bij een van onze Volkswagen Kevers.

Extra opties

Onze campers zijn standaard zo compleet mogelijk ingericht en van alle gemakken voorzien. Daarboven op is er de mogelijkheid om diverse opties bij te boeken: 

  Meerprijs
Fietsenrek (twee fietsen) €20,-
Koepeltent (2 of 4-persoonsuitvoering) €20,-
TomTom navigatiesysteem  €15,-
Bagagetas t.b.v. de bagagebak op het hefdak (waterdicht) €15,-
Hangmat boven de voorstoelen (slaapplek voor de allerkleinsten) €20,-

Extra campingstoelen zijn voorradig en kun je op verzoek kosteloos meekrijgen.

Is je gekozen bus voorzien van een trekhaak en ben je op zoek naar meer bagageruimte? Kijk eens bij een van onze bagagewagens

whatsapp