Dat busjesgevoel...

Het begon allemaal met een Kever Cabrio. Die niet zo heel veel later gezelschap kreeg van een prachtige glanzend rode T1 spijlbus. 

Wat een genot om daarmee het avontuur op te zoeken. Waar en wanneer je maar wilt in te stappen in een oldtimer die nostalgie en romantiek ademt. Maar ondertussen wél van alle gemakken is voorzien. Genieten van de ultieme vrijheid. Eindeloos zwerven en prachtige plekken ontdekken. Een beetje vertragen, de natuur om je heen hóren en voelen… We waren verkocht. Verslingerd aan het busjesgevoel. En het plezier daarvan, dat gunden we anderen ook!

Na een roadtrip door Californië, brachten we onze eerste twee T2 busjes persoonlijk naar Nederland en vanuit dat startpunt groeide Dreambus binnen korte tijd uit tot een volwaardig verhuurbedrijf van vintage Volkswagen campers. We doen ons uiterste best om onze vintage VW campers (allemaal luchtgekoeld) zoveel mogelijk in originele staat te kunnen verhuren. We restaureren ze met liefde, onderhouden ze met aandacht en zorgen dat ze continu in topconditie zijn. 

Wil jij onze busjes voordat je vertrekt graag eens van dichtbij komen bekijken? Je bent van harte welkom op onze locatie in Drachten. Wees wél gewaarschuwd, ze zijn zo mooi dat je ze vanzelf gaat aaien. En voordat je het weet popelt om achter het stuur te kruipen. Om vervolgens verrast te worden door het prachtige interieur. En het liefst meteen de motor start om à la minute de wijde wereld in te trekken.

Geen tijd om naar Drachten te komen, maar wél nieuwsgierig naar onze bussen? Bel of mail ons gerust én check onze socials. 

We helpen je graag!

Namens het team van Dreambus,

Jordi de Jong, Peet de Wit en Jeen Holwerda


PS.
Heb jij géén kampeervakantie voor ogen, maar zou je wél eens een dagje in zo’n prachtige klassieker willen toeren? Je bruid naar het altaar rijden? Je bedrijf op een originele manier voor het voetlicht brengen? Iemand verrassen met een bijzonder cadeau? Je kunt onze vintage Volkswagen camperbusjes en Volkswagen Kevers ook huren voor een dag! 

whatsapp