Volkswagen camper 'California'


De bus waar het allemaal begon. Samen met z’n Amerikaanse buddy Ibiza kwam ook deze bus in 2015 vanuit California naar Nederland. In z’n thuisland maakte de California niet alleen een all-American family roadtrip, maar werd –ie ook dagelijks ingezet voor woon-werk verkeer (over in stijl op je werk verschijnen gesproken!). Het keukenblok, met wasbak, kraantje en koelkast vind je in deze bus naast de schuifdeur. Het tweepits-gasstel is vernuftig verwerkt in de kledingkast. Om ‘m te gebruiken klap je ‘m eenvoudigweg open. 


Model: Westfalia Helsinki uitvoering
Bouwjaar: 1978
Aantal zitplaatsen: 5
Gordels: 2 x driepuntsgordel voorin, 3 x heupgordel achterin
Aantal slaapplaatsen: 4 (4 volwassenen)

 

Reserveringskalender

Interieur en toebehoren 

Het authentieke Westfalia Helsinki interieur kenmerkt zich door een brede zit-slaapbank achterin, waarmee deze bus 3 zitplaatsen achterin biedt en extra veel slaapruimte. Het keukengedeelte is verdeeld over twee kasten, het gasstel is vernuftig weggewerkt en uitklapbaar in de doorloop naar de cabine. Het interieur is o.a. ingericht met een: 

  • Koelkast (werkend op 12V en 230V)
  • Tweepits-gasstel 
  • Spoelbak en kraantje met elektrische pomp
  • Schoonwatertank 

Door eenvoudig het hefdak open te klappen biedt het busje voldoende stahoogte voor groot en klein (handig voor bij het koken!) en heb je toegang tot de 2-persoons slaapruimte in het hefdak.

Slaap je enkel beneden? De ruimte in het hefdak is ook een zeer geschikte plek voor alle bagage bij stilstand. De ruimte onder de zit-slaapbank is standaard leeg en volledig te benutten als opbergruimte. De dakkast en zijvakjes bieden daarnaast nog wat handige extra opbergruimte. 

Inventaris en extra’s 

Onze Volkswagen campers zijn zo efficiënt en compleet mogelijk ingericht en van alle gemakken voorzien. Deze camper is standaard uitgerust met onder andere:  

  • Volledige inventaris van o.a: borden, bestek, mokken en pannenset
  • Gasfles t.b.v. gasstel 
  • Twee campingstoelen en een campingtafel
  • Bijpassende retro luifel (kamperen in stijl!) 
  • Reserveonderdelen en gereedschapssetje

Optioneel kun je er o.a. een fietsendrager (geschikt voor twee fietsen), 4-persoons koepeltent, TomTom navigatie, of waterdichte bagagetas t.b.v. het hefdak bijhuren. Extra campingstoelen voor het complete gezin zijn geen enkel probleem. 

Praktische informatie

  Ophalen vanaf Terugbrengen tot uiterlijk
Dag 09:00 18:00
Weekend (vrijdag t/m zondag) 10:00 17:00
Weekend (vrijdag t/m maandag) 10:00 13:00
Midweek 10:00 13:00
Week 10:00 13:00

Ophaal- en terugbrengtijden zijn altijd in overleg en afhankelijk van onze planning op deze dag, hiervoor nemen we vooraf contact met je op. Heb je specifieke wensen qua tijden? Vermeld dit bij je aanvraag of neem contact met ons op, we zijn flexibel en denken graag met je mee. 

Actuele beschikbaarheid in juli en augustus: in het hoogseizoen geldt momenteel een minimum huurperiode van 2 overnachtingen. 

  Vrije aantal kilometers
Dag 150
Weekend (vrijdag t/m zondag) 450
Weekend (vrijdag t/m maandag) 750
Week 1200

Voor elke camper geldt: volle tank mee, volle tank retour. Wens je meer kilometers te rijden? Dat mag, extra kilometers boven het vrij aantal kilometers worden belast met 0,20 cent per aanvullende kilometer.  

  Totaalbedrag
Dag €190,-
Weekend (vrijdag t/m zondag) €385,-
Weekend (vrijdag t/m maandag) €420,-
Midweek €540,-
Week €750,-

Een losse dag (zonder overnachting) is in overleg in het voor- en naseizoen mogelijk, selecteer hiervoor dezelfde ophaal- en terugbrengdag in de reserveringskalender. 

Nieuw in ons aanbod: onze personenbus 'Lissabon' met 9(!) zitplaatsen, uitermate geschikt voor dagjes weg met vrienden en familie.

Liever geen bus? Kijk eens bij een van onze Volkswagen Kevers.

Je kunt je gewenste huurperiode bij ons in optie vastleggen, deze zullen we vervolgens 48 uur (of op verzoek langer) vasthouden. In deze periode contact nemen we contact met je op om de verdere mogelijkheden door te nemen.

Doe simpelweg je huuraanvraag en kies bij de laatste stap (betalingsopties) voor in optie nemen.

Handig als je nog geen duidelijkheid over je vakantieplanning hebt, nog in conclaaf bent met je reisgezelschap of bijvoorbeeld in afwachting bent van goedkeuring op je vakantiedagen. 

Anderen bekeken ook

Helsinki

Model: Westfalia Helsinki
Bouwjaar: 1978
Aantal slaapplaatsen: 5
Aantal zitplaatsen: 4

Boek deze bus

Canada

Model: Westfalia Berlin
Bouwjaar: 1979
Aantal slaapplaatsen: 4
Aantal zitplaatsen: 4

Boek deze bus

whatsapp