Volkswagen camper 'Ibiza'


Onze vintage Volkswagen camperbusje Ibiza is een echte original en steelt de show met z’n typisch Amerikaanse driekleurige striping. Naast kamperen ook de ideale bus voor jullie bruiloft. De keuken bestaat uit een spoelbak met waterkraantje, besteklade en koelkast. Koken kan met de Ibiza buiten, we leveren standaard een tweepits-gasstel mee.

Model: Westfalia SO60
Bouwjaar: 1971
Aantal zitplaatsen: 4
Gordels: 2 x driepuntsgordel voorin, 2 x heupgordel achterin
Aantal slaapplaatsen: 3 (2 volwassenen en een kind)

 

Reserveringskalender

Interieur en toebehoren

Het authentieke Westfalia SO60 interieur is het eerste camperinterieur van de T2 en borduurt voort op de indeling zoals we die kennen van de T1 uit de jaren 60. Dit interieur kenmerkt zich door een buddy-seat tegen de rij-richting in en een uitklapbare vaste-tafel opstelling om knus tegenover elkaar in de bus te kunnen zitten. Ook heeft deze bus als een van de weinigen mooie stijlvolle leren bekleding. Het interieur is o.a. ingericht met een: 

  • Koelkast (werkend op 12V en 230V)
  • Spoelbak en kraantje met elektrische pomp
  • Schoonwatertank 
  • Tweepits-gasstel (los erbij voor buitengebruik 

Door eenvoudig het hefdak open te klappen biedt het busje voldoende stahoogte voor groot en klein en heb je toegang tot de (kinder)slaapruimte in het hefdak. Origineel voorzien van een hangmat in het hefdak, door ons voorzien van een vast-bed opstelling geschikt voor één van de kinderen. 

Slaap je enkel beneden? De ruimte in het hefdak is ook een zeer geschikte plek voor alle bagage bij stilstand. 

Inventaris en extra’s 

Onze Volkswagen campers zijn zo efficiënt en compleet mogelijk ingericht en van alle gemakken voorzien. Deze camper is standaard uitgerust met onder andere:  

  • Volledige inventaris van o.a: borden, bestek, mokken en pannenset
  • Gasfles t.b.v. gasstel 
  • Twee campingstoelen en een campingtafel
  • Bijpassende retro luifel (kamperen in stijl!) 
  • Reserveonderdelen en gereedschapssetje

Optioneel kun je er o.a. een fietsendrager (geschikt voor twee fietsen), 4-persoons koepeltent, TomTom navigatie, of waterdichte bagagetas t.b.v. het hefdak bijhuren. Extra campingstoelen voor het complete gezin zijn geen enkel probleem. 

Praktische informatie

  Ophalen vanaf Terugbrengen tot uiterlijk
Dag 09:00 18:00
Weekend (vrijdag t/m zondag) 10:00 17:00
Weekend (vrijdag t/m maandag) 10:00 13:00
Midweek 10:00 13:00
Week 10:00 13:00

Ophaal- en terugbrengtijden zijn altijd in overleg en afhankelijk van onze planning op deze dag, hiervoor nemen we vooraf contact met je op. Heb je specifieke wensen qua tijden? Vermeld dit bij je aanvraag of neem contact met ons op, we zijn flexibel en denken graag met je mee. 

Actuele beschikbaarheid in juli en augustus: in het hoogseizoen geldt momenteel een minimum huurperiode van 2 overnachtingen. 

  Vrije aantal kilometers
Dag 150
Weekend (vrijdag t/m zondag) 450
Weekend (vrijdag t/m maandag) 750
Week 1200

Voor elke camper geldt: volle tank mee, volle tank retour. Wens je meer kilometers te rijden? Dat mag, extra kilometers boven het vrij aantal kilometers worden belast met 0,20 cent per aanvullende kilometer.  

  Totaalbedrag
Dag €190,-
Weekend (vrijdag t/m zondag) €385,-
Weekend (vrijdag t/m maandag) €420,-
Midweek €540,-
Week €750,-

Een losse dag (zonder overnachting) is in overleg in het voor- en naseizoen mogelijk, selecteer hiervoor dezelfde ophaal- en terugbrengdag in de reserveringskalender. 

Nieuw in ons aanbod: onze personenbus 'Lissabon' met 9(!) zitplaatsen, uitermate geschikt voor dagjes weg met vrienden en familie.

Liever geen bus? Kijk eens bij een van onze Volkswagen Kevers.

Je kunt je gewenste huurperiode bij ons in optie vastleggen, deze zullen we vervolgens 48 uur (of op verzoek langer) vasthouden. In deze periode contact nemen we contact met je op om de verdere mogelijkheden door te nemen.

Doe simpelweg je huuraanvraag en kies bij de laatste stap (betalingsopties) voor in optie nemen.

Handig als je nog geen duidelijkheid over je vakantieplanning hebt, nog in conclaaf bent met je reisgezelschap of bijvoorbeeld in afwachting bent van goedkeuring op je vakantiedagen. 

Anderen bekeken ook

Texas

Model: Westfalia Dusseldorf
Bouwjaar: 1974
Aantal slaapplaatsen: 5
Aantal zitplaatsen: 4

Boek deze bus

Lissabon

Model: Personenbus Deluxe 
Bouwjaar: 1968
Aantal zitplaatsen: 9
Zelf rijden: ja

Boek deze bus

whatsapp