Volkswagen Kever 'Groen'


De iconische Volkswagen Kever is een van de bekendste auto's ooit en in een periode van ruim 60 jaar meer dan 20 miljoen keer van de band gerold. Als welkome aanvulling maakt deze Kever Groen sinds 2022 deel uit van onze Volkswagen familie. In 1968 origineel in Nederland geleverd en slechts twee keer van eigenaar gewisseld. Altijd goed op gepast, netjes in de lak en technisch uiteraard tiptop in orde. 

Model: 1300
Bouwjaar: 1968
Aantal zitplaatsen: 4
Gordels: 2 x driepuntsgordel voorin, geen gordels achterin

Reserveringskalender

Heerlijk touren 

Misschien was je vroeger wel in het trotse bezit van een Volkswagen Kever. Wie weet was het zelfs wel je eerste autootje! Hoe je het ook went of keert: Kevers zijn nog altijd helemaal het einde.

Als je in een Kever rijdt is dat pure nostalgie. Zo kun je zelf heerlijk touren, genieten van al het bekijks dat de Kever je oplevert en wie weet laat je er zelfs wel dromen mee uitkomen. Want hoeveel ouderen zijn er wel niet die nog vaak terugdenken aan hun Kever van vroeger, die maar wat graag nog eens een ritje zouden willen maken in zo'n prachtige wagen?

Mogelijkheden 

Een dagje touren (meerdaags uiteraard ook mogelijk!) met deze Kever komt grofweg op het volgende neer: 

  • Ophalen vanaf onze locatie te Drachten
  • Vanaf 09:00 tot uiterlijk 18:00
  • Geen kilometer beperking  
  • Volle tank mee, volle tank retour
  • WA Allrisk verzekerd met optie tot afkoop eigen risico 

Heb je specifieke wensen of aanvullende vragen? Schroom niet om contact met ons op te nemen, we zijn flexibel en denken graag met je mee. 

Praktische informatie

  Ophalen vanaf Terugbrengen tot uiterlijk
Dag 09:00 18:00
Weekend (vrijdag t/m zondag) 10:00 17:00
Weekend (vrijdag t/m maandag) 10:00 13:00
Midweek 10:00 12:00
Week 10:00 12:00

Ophaal- en terugbrengtijden zijn altijd in overleg en afhankelijk van onze planning op deze dag, hiervoor nemen we vooraf contact met je op. Heb je specifieke wensen qua tijden? Vermeld dit bij je aanvraag of neem contact met ons op, we zijn flexibel en denken graag met je mee. 

In het hoogseizoen geldt een minimum huurperiode van een week.

  Vrije aantal kilometers
Dag 150
Weekend (vrijdag t/m zondag) 450
Weekend (vrijdag t/m maandag) 750
Week 1200

Voor elke camper geldt: volle tank mee, volle tank retour. Wens je meer kilometers te rijden? Dat mag, extra kilometers boven het vrij aantal kilometers worden belast met 0,20 cent per aanvullende kilometer.  

  Totaalbedrag
Dag €190,-
Weekend (vrijdag t/m zondag) €385,-
Weekend (vrijdag t/m maandag) €420,-
Midweek €540,-
Week €750,-

Een losse dag (zonder overnachting) is in overleg in het voor- en naseizoen mogelijk, we verzoeken je hiervoor contact met ons op te nemen.

Je kunt je gewenste huurperiode bij ons in optie vastleggen, deze zullen we vervolgens 48 uur (of op verzoek langer) vasthouden. In deze periode contact nemen we contact met je op om de verdere mogelijkheden door te nemen.

Doe simpelweg je huuraanvraag en kies bij de laatste stap (betalingsopties) voor in optie nemen.

Handig als je nog geen duidelijkheid over je vakantieplanning hebt, nog in conclaaf bent met je reisgezelschap of bijvoorbeeld in afwachting bent van goedkeuring op je vakantiedagen. 

Anderen bekeken ook

Ibiza

Model: Westfalia SO60 uitvoering
Bouwjaar: 1971
Aantal slaapplaatsen: 3
Aantal zitplaatsen: 5

Boek deze bus

Holland

Model: Westfalia SO60 uitvoering
Bouwjaar: 1971
Aantal slaapplaatsen: 3
Aantal zitplaatsen: 5

Boek deze bus

whatsapp